حذف بحث بزرگ لبنیات و آکنه

برای نریدا جوی ، زیبایی شناس مشهور ، موضوع آکنه – به ویژه پیوندی که رژیم غذایی با تشدید بیماری پوست دارد – نه تنها تخصص او ، بلکه علاقه و علاقه اوست.

“درمان پوست زندگی من 43 سال است و من به معنای واقعی کلمه بیش از 100000 چهره ای را که با آکنه مقابله کرده اند درمان کرده ام. نتایجی که من دیده ام ، حتی برای من حیرت آور نیستند ، بلکه از جهاتی بیشتر از آنچه تصور می کنید ، زندگی را تغییر می دهند. “

“تحولات نه تنها بر روی پوست بلکه بر سلامت جسمی و رفاه نیز تأثیر می گذارد.”

برای این منظور ، جوی می گوید ، از نظر تجربه و نظر او ، هر چیزی و همه چیز آکنه های مرتبط با غذا است بسیار از لحاظ ظاهری و جایی که در صورت نمایان می شود خاص است.

“آکنه های مرتبط با مواد غذایی یا لبنی به Accutane ، آنتی بیوتیک ها و موضوعات خشن پاسخ نمی دهند. توسط هورمون ها رانده نمی شود و بنابراین ، هنگام لمس دردناک نیست. این کاملاً مربوط به روده و قابلیت هضم آن است. “وی افزود ، این برجستگی های گوشتی لمس دردناک نیستند و مانند یک جوش با سر چرک مانند ظاهر نمی شوند. وی افزود: ماده درونی آنها قوام غلیظ تری دارد و بسته به مدت زمانی كه در آنجا بوده اند ، هنگام استخراج اغلب بوی آنها بوجود می آید كه شبیه سلامتی روده فرد است. آکنه های مرتبط با غذا از اواسط گونه شروع می شوند ، که در نقشه برداری صورت من مربوط به روده کوچک است. این برجستگی ها در صورت درمان نشدن ، به مرور زمان و در صورت حرکت در روده ها ، می توانند به خط فک ، متصل به روده بزرگ ادامه دهند. “

متابولیسم مهم است

خب، همهی این چیزها یعنی چه؟ جوی توضیح می دهد: “این بدان معناست که بدن چربی ها را به خوبی هضم نمی کند و می تواند تعداد کلسترول بالاتر را در اوایل زندگی نشان دهد.” “وقتی در یک فرد جوان ، مانند فردی که در اوایل 20 سالگی است دیده می شود ، به طور معمول از طریق یکی از اعضای خانواده می تواند به دلیل کلسترول بالا یا ضعف کیسه صفرا منتقل شود. وقتی کسی از نظر لبنیات به خوبی عمل نمی کند ، اغلب این مسئله را می داند ، زیرا می تواند درد معده ، لکه بینی ، یبوست یا اسهال داشته باشد. این افراد همچنین با چربی های دیگر مانند ماهی روغنی ، آجیل های روغنی ، غذاهای چرب ، زرده تخم مرغ و شیرهای غیر لبنی ، مانند شیر سویا خوب عمل نخواهند کرد. “

“آنچه که من همیشه برای این نوع آکنه انجام می دهم این است که مشتری خود را از این غذاهای ذکر شده در بالا بردارم. بدون این که مشتری / بیمار این مواد غذایی را خاموش کند ، نمی توانید از شر این نوع آکنه خلاص شوید. یک رژیم مناسب مراقبت در منزل ممکن است حداکثر 20 درصد بهبود یابد. اما برای دستیابی به پیشرفت 100 درصدی و خلاص شدن از شر این برجستگی ها به طور کامل و برای همیشه نیاز به کار از داخل و خارج کردن غذاهایی است که بدن آنها به خوبی متابولیزه نمی کند. “

“بدانید که این فقط داشتن پوستی صاف و زیبا نیست ، بلکه داشتن یک بدن سالم و طول عمر آن است!”

لینک علم

در حالی که Jody A. Levine ، متخصص پوست نیویورک ، بر ارزیابی بیمار به صورت موردی نیز تأکید می کند ، او می گوید آنچه که ممکن است بسیاری از مردم از شنیدن آن متعجب شوند این است که در حالی که فرضیه لبنیات آکنه طولانی مدت است ایستاده یکی ، در واقع از نظر علمی ثابت نشده است.

“حدس و گمان هایی وجود دارد که لبنیات به دلیل افزایش IGF-1 ، یعنی فاکتور رشد انسولین -1 در شیر ، باعث آکنه می شود که باعث تولید بیشتر سبوم در افراد می شود و همچنین پروتئین های موجود در شیر باعث آکنه می شوند. اما هیچ مطالعه علمی برای اثبات این همبستگی کافی نبوده است. “

“گفته شد ، من بیماران خاصی دارم که اصرار دارند مثلاً از شکلات جدا شوند. گرچه هیچ مدرک علمی برای این موضوع وجود ندارد ، اما من معتقدم که بیماران من ، چون هر شخص بدن خود را بهتر می شناسد ، “دکتر لوین می گوید. “یکی از راه های توضیح این ارتباط این است که بگوییم افزایش سطح هورمون در بدن فرد – که ما می دانیم می توان باعث ایجاد آکنه می شود – همچنین ممکن است شخص به شکلات میل کند. بنابراین ، در حالی که خود شکلات عامل ایجاد آکنه نیست ، هورمون ها هم باعث هوس شکلات و هم آکنه می شوند ، به نظر می رسد که شکلات باعث ایجاد آکنه می شود. این فقط یک نمونه از ارتباط رژیم غذایی و آکنه است. “

رژیم حذف

با این حال ، مانند دکتر شادی ، دکتر لوین معتقد است که ارزش آن را دارد که بیماران از بین بردن برخی از غذاهایی که فکر می کنند با آکنه وی ارتباط دارند ، آزمایش کنند و ببینند آیا در پوست او تفاوتی ایجاد می کند.

“اگر چنین است ، پس فرد باید از آن رابطه آگاه باشد. اما ، وقتی بیمار به آکنه مراجعه می کنم ، آنها را تحت رژیم بدون لبنیات قرار نمی دهم ، زیرا در اکثر موارد ، فکر نمی کنم لبنیات علت آکنه باشد. من نوع خاصی از آکنه مرتبط با لبنیات را نمی بینم. آکنه هر فرد متفاوت ، در یک مکان مشخص و با انواع مختلف از بین بردن ، ظاهر می شود. من فکر نمی کنم نوع استاندارد “آکنه های لبنی” وجود داشته باشد. به عنوان مثال ، آکنه های هورمونی ، به طور کلی در قسمت پایین صورت ، در “توزیع ریش” وجود دارد. اما من الگوی خاصی در مورد لبنیات نمی بینم. “

ویکی موراو ، زیبایی شناس نیویورکی نیز ادعا می کند که وجود ندارد دقیق ارتباط مستقیمی بین آکنه و لبنیات وجود دارد ، زیرا سطح اسید لاکتیک و عدم تحمل لاکتوز در همه افراد منحصر به فرد و منحصر به فرد است. او توضیح می دهد: “همه در صورت مصرف لبنیات دچار آکنه نمی شوند ، اما اگر در معرض ابتلا به بیماری باشید ، این چیزی است که باید از آن اجتناب کنید.” “برای برخی از افراد ، مصرف لبنیات پر از هورمون ممکن است باعث عدم تعادل هورمونی شود. در موارد دیگر ، برخی از افراد ممکن است دچار بیماری میلیا (Millia) شوند که جوش های سر سفید زیر پوست است. “

توصیه شماره یک وی: تعادل. “ایجاد تعادل pH در دستگاه گوارش به بدن امکان می دهد بدون هرج و مرج فعالیت کند. شما باید ارتباط بین روده ، مغز و تمام “پیام رسان ها” را که به اندام ها نشان می دهد به درستی کار می کنند ، متعادل کنید. تعادل pH برای کلیه عملکردهای بدن از جمله پوست ضروری است. پوست عضوی زنده است و باید با مواد مغذی مناسب متعادل شود. با از بین بردن لبنیات و همچنین شکر می توانید به این مهم دست پیدا کنید. اگر کسی حتما لبنیات داشته باشد ، پیشنهاد می کنم مصرف آن را کاهش داده و همچنین محصولی با اسید کم مانند لبنیات آلی بز بدون هورمون داشته باشید. “

یک دکتر پیدا کنید

یک زیبایی جدید پیدا کنید “دکتر برتر زیبایی” نزدیک تو








Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>